E-öğrenme odağındaki Enocta, aynı sektörden Advancity’e yatırım yaptı

E-öğrenme odağındaki Enocta, aynı sektörden Advancity’e yatırım yaptı

E-öğrenme sektörünün önemli oyuncularından Enocta, aynı sektördeki bir başka isim olan Advancity'e yatırım yaptı. Bu yatırımla birlikte güçlerini birleştiren iki şirket hizmetlerini ve çözümlerini daha geniş kitlelere yaymayı planlıyor.

1999 yılında kurulan ve Türkiye’nin öğrenme teknolojileri kategorisindeki önemli şirketlerinden biri olan Enocta ile aynı yıl kurulan ve uzaktan eğitim alanında yazılım ve çözümler üreten Advancity, bu birliktelik ile üniversitelere yönelik hizmetleri daha hızlı, kaliteli, zengin ürünlerle donatmayı planlıyor. Her iki marka da ürün ve hizmet yelpazelerini, birbirlerinin hizmetleriyle tamamlayarak hizmet sundukları kurumlara, daha fazla çeşitlilikte çözümler sunmayı hedefliyor.

Bu yatırımla birlikte Enocta’nın ürünlerini, yatırım ve finansman gücünü arkasına alan Advancity, akademik yazılım kategorisinde global olarak söz sahibi olmayı da hedefleri arasında sayıyor. Bu yatırımın ardından Enocta da Advancity’nin üniversitelerde ve akademik alanda elde ettiği ürün ve hizmetleri çözüm sunduğu kurumlara taşıyacak.

Advancity, e-öğrenme kataloğu olan Enocta Gelişim Kataloğu ile hizmet sunduğu üniversitelerdeki öğrencileri iş hayatına hazırlayacak, Enocta ise, Advancity’nin yerli sanal sınıf ürünü Perculus ile öğrenme yönetim sistemi olan Enocta Eğitim Platformu’nu entegre bir şekilde sunacak ve kurumsal e-öğrenmede başarılı ve etkin sanal sınıf uygulamalarının yaygınlaşmasını sağlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.