350 bin dolar destekle oyun stüdyolarını hedefleyen hızlandırma programı: Gamer’s Qube

350 bin dolar destekle oyun stüdyolarını hedefleyen hızlandırma programı: Gamer’s Qube

Türkiye'de giderek büyüyen girişimcilik ekosistemi beraberinde hızlandırma programlarını da getiriyor. Her geçen gün bir yenisini daha duyduğumuz hızlandırma programlarının artık daha özel alanlara yayıldığını görmek gerçekten büyük bir adım. Gamer's Qube hızlandırma programından söz ediyorum. Son zamanlarda ülkemizdeki oyun şirketlerine olan ilgi de mevcutken oyun stüdyolarına odaklanmış bir hızlandırma programını sizlerle paylaşmak oldukça sevindirici.

StartersHub ve Netmarble işbirliği ile hazırlanan Gamer's Qube hızlandırma programı, halihazırda oyun sahibi olan veya geliştirmeye başlamış oyun stüdyolarını hedefliyor. Gamer's Qube programı yöneticileri  amaçlarının Türkiye’yi oyun dünyasının sayılı merkezlerinden biri haline getirmek olduğunu belirtiyor.  Mobil oyun dünyasının ne kadar hızlı geliştiğini ve değiştiğini göz önünde bulunduracak olursak Netmarble EMEA'nın ve StartersHub'ın deneyimi ile oyun stüdyonuzu, oyunlarınızı ve yeni fikirlerinizi gerçekten bir sonraki bölüme hızla taşıyabilirsiniz.

Gamer’s Qube hızlandırıcı programına nasıl katılabilirsiniz? 

Gamer's Qube internet sitesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu programa katılan ekipler aynı zamanda 1 yıl boyunca Netmarble’ın oyun profesyonellerinden eğitim alma, Türkiye ve EMEA bölgesindeki 300’den fazla mentora ulaşma, oyun testleri ve haftalık pratiklerle projelerinin kalitesini ve mobil oyun geliştirme becerilerini artırma fırsatı yakalayabilecek. Ayrıca seçilen mobil oyunlar, dünyanın en büyük mobil oyun ve geliştiricilerinden biri olan firmamız tarafından yayınlanma imkanı bulacak.

Gamer’s Qube'un girişimcilere 350 bin dolar destek

Yapılan başvurular sonucu Netmarble EMEA tarafından yapılacak ön elemeyi geçen 20 oyun geliştirme ekibi arasından 5 tanesi programa katılma hakkı kazanacak. Programa katılan her ekibe 70 bin dolar, toplamda ise 350 bin dolar yatırım desteği sağlanacak.

"Katma değer" gerçekten önemli bir tabir. Eğer katma değerli bir iş yapmak istiyorsanız, dünyaya oyunlarınızla açılmak ve bir sonraki Gram Games olmak istiyorsanız oldukça güzel bir fırsat sizi bekliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.