Apple, AirPlay 2 destekli iOS 11.4'ü kullanıma sundu

Apple, AirPlay 2 destekli iOS 11.4'ü kullanıma sundu

Apple dün itibariyle iOS işletim sisteminin son versiyonu olan iOS 11.4'ü kullanıma sundu. Hem iPhone hem iPad hem de iPod touch modelleri için geliştirilen iOS 11.4, WWDC 2018'de tanıtılması beklenen iOS 12 işletim sisteminin karşımıza çıkmasına günler kala indirilmeye sunuldu.

AirPlay 2 ile daha kolay müzik kontrolü

Kullanıcılara AirPlay 2, stereo HomePod eşleştirme ve iCloud'da mesajlaşma gibi özellikler kazandıracak olan iOS 11.4 işletim sistemi, iOS 11 işletim sistemine sahip olan iPhone, iPad ve iPod touch modellerine yüklenebiliyor. Güncelleme ile gelen AirPlay 2, Apple'ın medya yayınlarını yönetmek için başarılı çözümler sunuyor. Kısacası AirPlay 2 ile evinizdeki müziği rahatlıkla kontrol edebileceksiniz.

AirPlay 2'nin Apple ürünleri ile senkronize bir şekilde çalıştığını da belirtelim. Apple ürünleri haricinde Bang & Olufsen, Bluesound, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Libratone, Marantz, Marshall, Naim, Pioneer ve Sonos gibi markalar da AirPlay 2 destekli hoparlörler üretiyor.

iOS 11.4 sayesinde iPhone, iPad, iPod touch ve Mac içindeki mesajlarınıza ulaşabilmenizi sağlıyor. iCloud üzerinden mesajlarınıza ulaşabilir ve dilediğiniz mesajı silebilirsiniz. Herhangi bir mesajı sildiğinizde silinen mesaj otomatik olarak diğer cihazlarınızdan da siliniyor.

Son olarak AirPlay 2, stereo HomePod eşleştirme ve iCloud'daki offline mesajlar gibi özellikler haricinde iOS 11.4'ün çeşitli sorun gidermeler ve iyileştirmelere sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.