Kişiselleştirilmiş, basit arka plan tasarımları sunan platform: Cool Backgrounds

Kişiselleştirilmiş, basit arka plan tasarımları sunan platform: Cool Backgrounds

Web siteleriniz, bloglarınız ve sosyal medya hesaplarınız için kişiselleştirilmiş arka planlara muhakkak ihtiyaç duyuyorsunuzdur. Herhangi bir temayı para verip almak da çoğu zaman bir külfet haline gelebiliyor. Sizi, ücretsiz olarak arka planlar üretebileceğiniz platform olan Cool Backgrounds ile tanıştıralım.

Cool Backgrounds, sadece web üzerinden, online olarak kullanılabiliyor. Herhangi bir cihaza uygulama olarak indirmek mümkün değil. Platformu kullanabilmek için herhangi bir üyelik de gerekmiyor. Cool Backgrounds'ın web sitesini açtığınız anda kullanıma hazır oluyor. Cool Backgrounds ile oluşturduğunuz arka planları sadece arka plan olarak değil, masaüstü fotoğrafı ya da sosyal medya hesapları için kapak fotoğrafı olarak da kullanabiliyorsunuz.

Cool Backgrounds'ta Trianglfy, Particles, CSS Gradient, Gradient Topography ve Unsplash olmak üzere beş farklı arka plan kategorisi yer alıyor. Bu kategorilerden istediğinize tıklayıp kişisel zevklerinize göre farklı arka planlar oluşturabiliyor ve oluşturduklarınızı bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Kullanacağınız platforma göre boyutlandırma seçenekleri de mevcut bulunuyor.

Eğer web siteniz ya da sosyal medya hesaplarınız için kişiselleştirilmiş arka planlara ulaşmak istiyorsanız ve basit tasarımlardan hoşlanıyorsanız Cool Backgrounds'a göz atmanızı öneririz.

Platforma bu linkten ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.