Webrazzi Connect: London konferansımızın programı belli oldu!

Webrazzi Connect: London konferansımızın programı belli oldu!

Londra’da, şehrin en popüler mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘da Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda düzenlediğimiz Webrazzi Connect: London konferansımızın konuşmacılarını dün sizlerle paylaşmıştık.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü düzenlenecek olan, ülkemizden yurt dışına açılmayı hedefleyen girişimleri Avrupa’daki potansiyel müşteri, yatırımcı ve çözüm ortakları ile buluşturacağımız Webrazzi Connect: London'ın konferans programı da bugün belli oldu!

Türkiye’den katılacak girişimci, yatırımcı ve profesyonellerin yanında, İngiltere ve Avrupa’daki yabancı girişimci, yatırımcı ve profesyonelleri de konferansımızda ağırlayacağız.

İş Bankası‘nın Bireysel Bankacılık ve Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, Amadeus Capital Partners‘ın ortaklarından Andrea TraversoneStartupbootcamp‘in partneri Andy ShannonFitwell‘in kurucu ortağı Barış ÖzaydınlıWhite Star Capital‘ın kurucu ortağı Christian Hernandez GallardoGenome Business Growth‘un kurucu ortağı Elyas ChowdhuryArda KutsalNBT‘nin kurucusu Eren KoçyiğitUKBasecamp‘in danışmanı Ian CollinsProtranslate‘in kurucu ortağı Kerem KalkancıInsider‘ın UK ve Avrupa yönetici direktörü Kubilay ŞengünUKBaseCamp‘in direktörü Kutlu KazancıDelin Ventures‘tan yatırımcı Naz ÖzertuğrulPROfounders Capital‘da partner olan Sean Seton-RogersDigital Partners‘ın kurucu ortağı ve CEO’su Tunç GünbeyDAM-Startup Studio‘nun kurucusu ve CEO’su Yakup Bayrak ve EBRD‘den Zaya Kadyrova konuşmacılarımız olacağı Webrazzi Connect: London'da birbirinden önemli birçok konu da gündemimizde olacak.

Bir yandan girişimler için içeriği geliştirmekle ilgili önemli konulara değinirken, diğer taraftan yurtdışına açılmanın nasıl mümkün olacağını konuşacağız. Konularımız bunlarla da sınırlı kalmayacak.

Webrazzi Connect: London'ın programına aşağıdaki görselden ulaşabilir, konferansla ilgili merak ettikleriniz için bu linke göz atabilirsiniz.

Londra'da görüşmek üzere...

Sponsorlar

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

Startup Lounge Partner

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.