Webrazzi Connect: London konferansımızın konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Connect: London konferansımızın konuşmacıları belli oldu!

Londra’da şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘da Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda Webrazzi Connect: London adında bir konferans düzenleyeceğimizden daha önce sizlere bahsetmiştik.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü düzenlenecek olan Webrazzi Connect: London konferansımızda, ülkemizden yurt dışına açılmayı hedefleyen girişimleri Avrupa’daki potansiyel müşteri, yatırımcı ve çözüm ortakları ile buluşturacağız. Konferansımızda Türkiye'den katılacak girişimci, yatırımcı ve profesyonellerin yanında, İngiltere ve Avrupa’daki yabancı girişimci, yatırımcı ve profesyonelleri de misafir edeceğiz.

Pek çok önemli konuşmacı ve yatırımcının da yer alacağı Webrazzi Connect: London'ın açıklanan konuşmacılarını da sizlerle paylaşalım.

İş Bankası'nın Bireysel Bankacılık ve Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, Amadeus Capital Partners'ın ortaklarından Andrea TraversoneStartupbootcamp'in partneri Andy Shannon, Fitwell'in kurucu ortağı Barış Özaydınlı, White Star Capital'ın kurucu ortağı Christian Hernandez Gallardo, Genome Business Growth'un kurucu ortağı Elyas ChowdhuryArda Kutsal, NBT'nin kurucusu Eren KoçyiğitUKBasecamp'in danışmanı Ian Collins, Protranslate'in kurucu ortağı Kerem Kalkancı, Insider'ın UK ve Avrupa yönetici direktörü Kubilay Şengün, UKBaseCamp'in direktörü Kutlu Kazancı, Delin Ventures'tan yatırımcı Naz ÖzertuğrulPROfounders Capital'da partner olan Sean Seton-Rogers, Digital Partners'ın kurucu ortağı ve CEO'su Tunç GünbeyDAM-Startup Studio'nun kurucusu ve CEO'su Yakup Bayrak ve EBRD'den Zaya Kadyrova konuşmacılarımız olacak.

Dilerseniz konuşmacı listesine bu link üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Londra'da görüşmek üzere!

Sponsorlar

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

Startup Lounge Partner

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.