Sesli komut destekli ön muhasebe çözümü: Logo İşbaşı

Sesli komut destekli ön muhasebe çözümü: Logo İşbaşı

Ülkemizin önde gelen yazılım şirketlerinden olan Logo Yazılım, özellikle küçük işletmeler için geliştirilen yeni bir ön muhasebe çözümü ile karşımızda. ön muhasebe yazılımlarında yeni bir dönem başlatmayı hedefleyen Logo Yazılım, mobilde sesli komutla fatura kesme özelliğine sahip olan Logo İşbaşı ile karşımıza çıktı.

Sistemde kayıtlı hazır fatura şablonları yardımıyla saniyeler içinde satış faturası düzenleme olanağı sunan Logo İşbaşı, mobil uygulamada sesli komutlar sayesinde otomatik olarak fatura kesebiliyor. Küçük işletmeler için ücretsiz olarak sunulan Logo İşbaşı, web ya da mobil uygulamalar üzerinden anında fatura kesme, kaydetme, gönderme ve çıktı alabilmeyi gibi özellikler sunuyor.

E-fatura, borç/alacak takibi, tahsilat, kasa ve banka takibi gibi ön muhasebe işlemlerinin yakın zamanda Logo İşbaşı platformuna ekleneceğini de belirtelim. Logo İşbaşı ile ilgili bilgi veren Logo Kobi Dijital Hizmetler A.Ş. Genel Müdürü Cahit Güvensoy, sundukları yeni uygulamayla birlikte esnaf ve küçük işletmelerin alışkanlıklarını değiştirerek mobil çağa geçme fırsatını sağladıklarını belirtti.

Kısa zamanda iOS platformuna da gelecek

Logo’nun 34 yıllık tecrübesiyle küçük işletmelerin verimliliğini artırarak yaşamlarını kolaylaştıran mobil çözümler sunmak hedefiyle Logo İşbaşı’nı hayata geçirdiklerini dile getiren Güvensoy, Logo İşbaşı'nın Türkiye için bir ilk olan sesli komut özelliği sayesinde, küçük işletmelerin saniyeler içinde fatura kesmesine imkân tanıdığını belirtti.

İlk etapta Android cihazlar üzerinden kullanıma sunulan sesli fatura düzenleme özelliğinin çok yakın bir süre içinde iOS platformu için kullanıma sunulacağını da ekleyelim. Dilerseniz Logo İşbaşı uygulamasını Android için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.