Apple'ın sesli asistanı Siri, yeni bir sese kavuşuyor

Apple'ın sesli asistanı Siri, yeni bir sese kavuşuyor

Yazılım geliştirici konferansı olan (Apple Worldwide Developers Conference) WWDC 2018 yaklaştıkça Apple ürünleri ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bugün karşımıza çıkan haberlere göre Apple'ın sesli asistanı olarak hayatımıza giren Siri, yeni bir sese kavuşacak.

İlginçtir ki ortaya çıkan ortaya çıkan bu sızıntının kaynağı Siri'nin kendisi. WWDC 2018 ile bilgi almak isteyen kullanıcılar Siri'ye konu ile ilgili soru sorduklarından. Siri'den yeni bir sese kavuşacağı ile ilgili bir cevap aldılar. Hatırlatmak gerekirse Siri'nin en önemli rakiplerinden olan Google Asistan da geçtiğimiz hafta 6 yeni sese kavuşmuştu.

Uygun fiyatlı HomePod geliyor

Yeni bir sesin yanı sıra yeni bir eve kavuşacağını da belirten Siri, akıllara HomePod'u getirdi. WWDC 2018'de uygun fiyatlı yeni bir HomePod tanıtılacağı uzun zamandır teknoloji dünyası tarafından konuşuluyordu. Siri'nin yeni bir eve sahip olacağını söylemesi ile birlikte uygun fiyatlı HomePod söylentileri de büyük oranda doğrulanmış oldu.

HomePod modeli ile birlikte masaüstü sesli asistan yarışına giren Apple, en büyük rakipleri olan Amazon ve Google'ın oldukça gerisinde. 9to5Mac'in haberine göre Apple, WWDC 2018'de 200 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Beats markalı bir HomePod tanıtacak. WWDC 2018 ile ilgili haber ve gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.