Webrazzi Connect: London başvuruları için son günler!

Webrazzi Connect: London başvuruları için son günler!

Bildiniz gibi geçtiğimiz Mart ayının son günlerinde yurt dışında düzenleyeceğimiz ilk etkinlik olan Webrazzi Connect: London'dan sizlere bahsetmiştik. 31 Mayıs 2018 tarihinde Londra’da şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘da gerçekleşecek olan Webrazzi Connect: London konferansımıza katılmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.

300 kişilik sınırlı sayıda kontenjana sahip olacak olan etkinliğimize katılımcıları davetiye usulü ile belirleyeceğimizi sizlere daha önce aktarmıştık. Şu an için Webrazzi Connect: London başvuruları halen açık durumda fakat kontenjanımızın oldukça azaldığını ve yakın zamanda kapatacağımızı belirtelim

Startupbootcamp, PROfounders Capital ve daha fazlası

Bu nedenle Webrazzi Connect: London konferansımıza katılmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Ülkemizden yurt dışına açılmayı hedefleyen girişimleri Avrupa’daki potansiyel müşteri, yatırımcı ve çözüm ortakları ile buluşturacağımız Webrazzi Connect: London'da Startupbootcamp, PROfounders Capital ve Amadeus Capital Partners'tan önemli konuşmacılar da yer alacak.

Startupbootcamp'ten Andy Shannon, PROfounders Capital'dan Sean Seton-Rogers ve Amadeus Capital Partners'tan Andrea Traversone'un yanı sıra pek çok önemli konuşmacı ve yatırımcının da yer alacağı Webrazzi Connect: London ile iki ülke pazarları arasındaki köprüyü kurmayı ve iş birliklerine olanak sağlamayı hedefliyoruz.

Başvurular için son koltuklar

Yatırımcı ve konuşmacıların haricinde Türkiye’den etkinliğime katılacak olan girişimler için özel bir alanımız olduğundan da bahsedelim. Bu demo alanı sayesinde Türkiye’den sınırlı sayıda girişim, hem yatırımcılarla hem de potansiyel iş ortaklarıyla tanışabilecekler. Eğer siz de Webrazzi Connect: London konferansımıza katılmak istiyorsanız aşağıda yer alan formu doldurabilirsiniz.

Kısa süre içinde başvurular toplandıktan sonra değerlendirme yapılacak ve katılıma hak kazanan kişilere geri dönüşler gerçekleştirilecektir. Son olarak Elmas sponsorumuz olan Türkiye İş Bankası ve Altın sponsorlarımız olan Digital Partners ve Sherpa'ya da teşekkür ederiz. Londra'da görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.