Markaları ve müşterileri dijital ekranlar üzerinden buluşturan platform: OmmaSign

Markaları ve müşterileri dijital ekranlar üzerinden buluşturan platform: OmmaSign

İlerleyen teknolojiyle birlikte bulut tabanlı yazılım şirketleri de her sektörde karşımıza çıkıyor. Ekranların tek yerden kontrol edilebilmesini sağlayan çözümler sunan OmmaSign da bu platformlardan biri.

İlk olarak 2014 yılında faaliyet göstermeye başlayan OmmaSign, markaların dijital ekranlar üzerinden müşterilerine ulaşabilmesini sağlayan, bulut tabanlı, programlanabilir ve özelleştirilebilir altyapıya sahip bir digital signage yazılım platformu olarak hizmet veriyor. Alışılmış işletim sistemlerinden farklı olarak hem PC'lerde hem de akıllı endüstriyel TV'lerde çalıştığı için markalar için kolaylık sağlıyor.

Dijital ekranlara gün içinde, AVM'ler, toplu ulaşım noktaları, kurumsal binalar, oteller gibi birçok yerde rastlıyoruz. OmmaSign da en basit tabirle bu ekranların tek elden kullanılmasını kolaylaştırarak markalar için avantajlar sağlıyor. Böylelikle markalar, gerçek zamanlı iletişim sayesinde her gün potansiyel müşterilerine ulaşma şansı yakalıyor.

OmmaSign'ı kullanan şirketler arasında Turkcell de bulunuyor. Turkcell'in 1550'den fazla iletişim merkezindeki 10 bin 500 cihaz, OmmaSign altyapısı ile yönetiliyor. Memorial , Doğuş Grubu, Atasay gibi büyük şirketlerle de çalışan OmmaSign, şirketin kurucularından Tolga Şen'den aldığımız haberlere göre yakın zamanda Coca-Cola Türkiye ile çalışmaya başlayacak. Platform, Coca-Cola Türkiye'nin sponsor olduğu restoran zincirlerindeki "smart menu board" projesini hayata geçirecek.

Web teknolojisi ile bulut hizmetini signage sektöründe kullanarak yüksek teknoloji ve inovasyonu bir araya getiren OmmaSign'ın hedefi, ilerleyen dönemde global bir marka haline gelmek olarak açıklanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.