Getir'den evlere servis Renault Megane

Anlık ihtiyaçlara çözüm sunan Getir, şimdi de evlere servis Renault test sürüşü ile karşımızda. Getir şimdiye kadar uygulama içinde yiyecek, su, elektronik eşya ve kişisel bakım ürünleri gibi tüketim malzemelerine odaklandı. Ancak yeni Renault test sürüşü seçeneği, Getir'in kullanıcılarına ilk defa bir deneyim sunmasını sağlıyor.

İşe Renault tarafından baktığımızda ise bu farklı yaklaşım ve mecra kullanımının markaya çok şey kazandıracağını söylemek mümkün. Zira Getir'e yerleştirilen bu seçenek ile marka, test sürüşünün veya müşteri adaylarına ulaşmanın dijitalleşmesinden öte kullanıcılarının anlık olarak bu hizmeti alabilmesini sağlıyor. Bu noktada fikrin arkasındaki ajansın Wavemaker olduğunu söylemekte fayda var.

Üstelik Renault test sürüşünü Getir'den "sipariş etmek" hiç de meşakkatli bir süreç değil. Halihazırda Getir kullanıcısı olanlar için bu işlem, diğer ürünlerin siparişinden farksız. Seçenekler arasında görünen Test Sürüşü başlığı üzerinden Renault Megane Getir'e bastıktan sonra, Renault Megane Sedan ile 15 dakikalık bir test sürüşü kapınıza gelecek. Bu arada sürüşü gerçekleştirmek için kullanım koşullarını yerine getirmeniz gerektiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.