Twitter'dan Türkçe etiketli Ramazan emojisi

Twitter'dan Türkçe etiketli Ramazan emojisi

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında #Sahur ve #Kandil hashtagli emojileri yayına alan Twitter, bu yıl bu iki hashtagin tasarımlarını yenilerken bunlara ek olarak yeni #Ramazan hashtagini de yayınladı. Sosyal ağ, bu hastagler sayesinde Ramazan boyunca müslüman kullanıcılarının gerçek zamanlı bilgiye erişebilmesini ve birbirleriyle iletişim kurmasını hedefliyor.

Twitter'da kutsal ay boyunca Ramazan’ın anlamı, sağlık, yemek ve eğlence gibi konularda sohbet eden kullanıcılar, dünyanın her yerinde gerçekleşen gelişmeleri  de takip edebiliyor. Yayınlanan hashtaglerle birlikte kullanıcıların Twitter deneyimi de kişiselleştirilmiş oluyor.

Eğer siz de Ramazan boyunca yeni tasarlanmış hilal emojisini kullanmak isterseniz bunun için #Ramazan hashtagini kullanmanız yeterli.

Bu arada yeni emoji tasarımına kavuşan diğer iki hashtagi de kullanmak isteyebilirsiniz. İlk emoji #Sahur ve #İftar hashtaglerinde çıkıyor. Bu emojide iftar açarken ve sahurda sıklıkla kullanılan bir bardak yoğurtla birlikte hurma tasarımı kullanılıyor.

İkinci emoji ise #Ramazan feneri temasına sahip. #Kandil hashtagiyle birlikte bu emojiyi kullanmanız da mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.