Kişisel kombin hazırlayan platform Clotie, artık erkeklere de hizmet verecek

Kişisel kombin hazırlayan platform Clotie, artık erkeklere de hizmet verecek

Alışverişe zaman bulamayanlar için kişisel kombin hazırlayan platform olan Clotie'yi geçtiğimiz aylarda size tanıtmıştık. 2017 yılı içerisinde Engin Can Kurt ve Selen Korkmaz tarafından kurulan ve  2017’nin aralık ayında İş Bankası'nın Workup programına dahil olan Clotie'de artık erkekler için de kombin hazırlanıyor. Yeni servisi yarın itibari ile kullanabileceğinizi belirtelim.

Kişisel stilistler tarafından kullanıcıların tarzlarına özel kombinlenmiş kıyafetleri, düzenli aralıklarla evlerine kadar gönderen bir platform olan Clotie'den yararlanmak için diğer abonelik modellerinde olduğu gibi öncelikle kullanıcıların, sisteme üye olması ve kendileri ile ilgili gerekli bilgileri vermeleri gerekiyor. Ardından tamamladığı stil testi ile kullanıcının profili oluşturulmuş oluyor. Testteki cevapları ile kendi stilini ortaya koyan kullanıcı, son olarak kendine bir tarih ve gönderim sıklığı belirliyor.

Tüm bu süreçten sonra sipariş tarihi yaklaştığında kullanıcının kişisel stilisti, seçilen tarza uygun beş parçadan oluşan kombini hazırlamaya başlıyor; hazırlanan kombin kişinin adresine gönderiliyor. Clotie kullanıcısı, her parçayı deneyip, üç gün içerisinde hangilerini satın alıp hangilerini iade edeceğine karar verdikten sonra, satın almak istediği ürünlerin toplam tutarı ve 29,99 TL olan hizmet bedelini kredi kartından online olarak ödüyor. Satın almadığı ürünleri ise ücretsiz olarak istediği tarihte iade ediyor.

Kurulduğu günden bugüne kadınları odağına alan platform, yoğun talep üzerine erkekler için de bir bölüm oluşturmaya karar verdi. Bugünden itibaren alışveriş yapmaya üşenen ya da alışveriş yapmayı sevmeyen erkekler için de özel kombinler hazırlanacak.

4000’den fazla kullanıcısı, 300’den fazla aktif müşterisi bulunan girişim, 2018 sonunda hedefini 1000 kullanıcının üzerine çıkarmayı planlıyordu. Bu hamleyle çok zorlanmayacaklarını düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.