Videolarınız için ücretsiz müzik sağlayan platform: Fugue

Videolarınız için ücretsiz müzik sağlayan platform: Fugue

Birçok kişi, çektiği videolara müzik eklemek istediğinde belirli bir ücreti gözden çıkarmak zorunda kalabiliyor. Yeni bir platform olan Fugue ise videolar için kullanılabilecek şarkıları ücretsiz olarak indirme seçeneği sunuyor.

Basit bir tasarıma sahip Fugue'u kullanmak ise gerçekten çok kolay. Eğer videolar için şarkı indirmek istiyorsanız herhangi bir üyeliğe gerek kalmıyor. Fakat "Ben şarkılarımı yükleyeceğim." diyorsanız e-posta adresinizle anında sisteme üye olabiliyorsunuz. Platformun belki de en güzel yanı şarkıları farklı türlere ve modlara ayırıyor olması. Diyelim ki çektiğiniz video, aksiyon dolu sahneler içeriyor. Bu durumda "Action" seçeneğine tıklıyor ve kategoride yer alan şarkılardan istediğinizi seçebiliyorsunuz. Aynı zamanda istediğiniz müzik türleri üzerinden de arama yapabiliyorsunuz.

Aradağınız spesifik bir isim olduğunda ise sağ üst köşede yer alan arama butonunu kullanabiliyorsunuz.

Icons8'in bir ürünü olarak hayata geçirilen Fugue'u kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz ya da herhangi bir uygulama indirmeniz gerekmiyor. Her şeyi web üzerinden, ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz.

Binden fazla şarkının yer aldığı platformun, video oluşturucuları için büyük bir kolaylık sağlayacağını söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.