Apple, Goldman Sachs iş birliğiyle birlikte kredi kart çıkartacak

Apple, Goldman Sachs iş birliğiyle birlikte kredi kart çıkartacak

Teknoloji dünyasının en değerli şirketi konumunda olan Apple, The Wall Street Journal'ın yeni raporuna göre yatırım bankası Goldman Sachs iş birliğiyle birlikte kredi kart çıkartmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki yıl tanıtılması planlanan kredi kartının Apple Pay logosuna sahip olabileceği de gelen bilgiler arasında.

Apple kullanıcıları için kredi imkanı

Yayınlanan rapora göre Goldman Sachs, Apple kullanıcılarına özel Apple mağazalarında kullanılabilecek krediler sağlayacak. Bu iş birliğiyle birlikte Apple sunduğu ödeme sistemleri teknolojilerini genişletirken, yatırım bankası olan Goldman Sachs ise tüketici bankacılığı sektöründe büyüyecek.

Apple'ın Goldman Sachs ile yaptığı kredi kartı iş birliğinin Barclays ile olan partnerlik anlaşmasının yerini alması bekleniyor. Kredi kartı pazarında önemli bir oyuncu olmak isteyen Goldman Sachs, geçtiğimiz dönemlerde de kredi kartı girişimi olan Final'i yaratan takımı bünyesine katmıştı.

Goldman Sachs'in American Express ile yaptığı partnerlik anlaşması sayesinde hesap sahipleri için premium kredi kartları sunduğunu da hatırlatalım. Apple'ın Goldman Sachs iş birliğiyle birlikte kullanıcılarına sunacağı  kredi kartının detayları paylaşıldıkça sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.