Webflow projelerinde kullanılmaya hazır tasarım seti: Cards

Webflow projelerinde kullanılmaya hazır tasarım seti: Cards

Tek satır kod yazmadan şık bir siteye sahip olmayı kim istemez ki? Uzun yıllardır bu alanda hayata geçen projelerin ardı arkası kesilmedi ve kesilmeyecek gibi görünüyor. Bu alanda geliştirilmiş başarılı projelerden biri olan Webflow'u 2013'te sizlere aktarmıştık ve o zamandan beridir Webflow gelişmeye devam ediyor.

Y Combinator projelerinden biri olan Webflow, özellikle tasarım yönü güçlü olan kişilerin kod yazmadan responsive siteler hazırlamasına imkan veriyor. Oldukça detaylı düzenlemeler yapmanıza imkan veren Webflow, geçtiğimiz günlerde yeni bir özellik yayına aldı. Bu özellik sayesinde Webflow üzerinde tasarlanmış ve kullanılmaya hazır hale getirilmiş elementleri kopyalayarak direkt kendi projenize entegre edebiliyorsunuz. Kelimenin tam anlamıyla kopyala-yapıştır bir işlem olduğu için de tekrar tekrar aynı işlemleri yapmaktan kurtulmuş oluyorsunuz.

Tasarımcı ve girişimci Jan Losert çok sık kullandığı Webflow'un bu yeni özelliğini görünce hemen harekete geçerek ve bir internet sitesi geliştirirken ihtiyacınız olabilecek yüzlerce farklı elementi kullanılmaya hazır şekilde Cards adını verdiği bir tasarım setinde paylaşmış. Ücretsiz sunulan bu setin içerisinde formlar, menüler, üyelik sayfaları, ürün listeleme ve daha bir çok farklı element bulabiliyorsunuz.

Ücretsiz paketi dışında 2 tane ücretli paketi de bulunan Webflow'u kullanmaya başladığınız zaman bu tasarım elementlerini projelerinizde hızlıca kullanmaya başlayabilirsiniz. Webflow kullanıyorsanız yorumlarınızı paylaşmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.