NOAH Conference Berlin 2018 6 - 7 Haziran tarihlerinde düzenlenecek

NOAH Conference Berlin 2018 6 - 7 Haziran tarihlerinde düzenlenecek

Avrupa'nın en önemli teknoloji ve girişimcilik temelli konferanslarından birini düzenleyen NOAH, tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi internet sektörünün liderlerini Londra'dan önce Berlin'de buluşturacak. 6 - 7 Haziran tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan bir sonraki NOAH konferansı, yatırımcı, yönetici ve girişimcileri bir araya getirecek.

4 bini aşkın katılımcının ve 200'ü aşkın firmanın yer alacağı NOAH Conference Berlin 2018 etkinliğinde 100'den fazla konuşmacı olacak. NOAH Conference Berlin 2018 konuşmacılar arasında Uber CEO'su Dara Khosrowshahi, BlaBlaCar kurucu ortağı ve CEO'su Nicolas Brusson ve Deutsche Telekom CTO'su Claudia Nemat'in yer alacağını da ekleyelim.

Berlin Startup Stage!

2 gün boyunca dolu dolu bir programa sahip olan NOAH Conference Berlin 2018 etkinliğinde ulaşım teknolojilerinden Fintech'e, ödeme teknolojilerinden nesnelerin internetine kadar pek çok konu hakkında konuşulacağını da ekleyelim.

Berlin Startup Stage ile Avrupa'nın gelecek vadeden girişimlerini sahneye de taşıyacak olan NOAH Conference Berlin 2018, girişim ve girişimcileri potansiyel yatırımcı ve müşteriler ile buluşturacak. NOAH Conference Berlin 2018 programına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.