Instabug mobil uygulamalara entegre edilebilen anket ve talep toplama özelliklerini duyurdu

Instabug mobil uygulamalara entegre edilebilen anket ve talep toplama özelliklerini duyurdu

Instabug, mobil uygulama geliştiricileri arasında oldukça popüler bir uygulama ve verdiği hizmet oldukça önemli. 2013 yılında ilk olarak kaleme aldığımız Instabug, Mısır'da geliştirilmiş bir araç ve hizmet alanı mobil uygulamalardaki yazılım hatalarının tespiti ve raporlanması. En azından ilk başlarda detaylı olarak mobil uygulamalarda yazılım hataları tespit edebilmek için geliştirilmişti. Instabug şu anda oldukça geniş bir hizmet yelpazesine sahip.

Instabug aracını tekrar paylaşma nedenimiz ise özellikle ürün yöneticileri için hayat kurtarıcı oldukça önemli iki yeni özelliği yayına almış olması. Bu yeni özelliklerin ilki uygulama içi anket diğeri ise özellik talebi toplama.

In-App Surveys - Uygulama içi anketler

Mobil uygulama geliştiricileri için uygulamayı kullanan kişileri çok fazla sıkmadan veri toplamak oldukça zor bir şeydir hele ki bu kişisel bir görüş ise işiniz gerçekten zor. Instabug, geliştirdiği yeni anket özelliği sayesinde kullanıcıları hiç sıkmadan, kullanıcı deneyimini bozmadan mini anketler düzenlemenize imkan veren yeni özelliği sayesinde bu işi oldukça tatlı bir şekilde çözebiliyor.

Çoktan seçmeli anket, yıldız puanlama ve direkt yazılı cevap alınabilen anket seçenekleri ile kullanıcılarınızın görüşlerini hızlıca toplayabiliyor ve Instabug panelinizden detaylı bir şekilde rapora erişebiliyorsunuz. Bu özelliğin en güzel yanı ise yaptığınız çalışmaları hedefli bir şekilde yapabiliyor olmanız. Dilediğiniz hedef kitleyi seçerek anketinizi sadece o kişilere düzenleyebiliyorsunuz.

In-App Feature Requests - Uygulama içi özellik talepleri 

Uygulamanızdan gelen tüm özellik taleplerinin tek bir arayüzde toplandığı, diğer testerlar veya ekip arkadaşlarınızın yorumlar yapabildiği, bu özellikleri ürün yönetim araçlarınızla bağlayabildiğiniz ve sıralamaya koyup tamamlayabildiğiniz bu yeni araç sayesinde yeni bir özellik eklerken ihtiyacınız olabilecek her şeye sahip oluyorsunuz.

Birçok farklı ürün yönetim aracı kullanıyor olsanız bile bu araçla entegre çalışabiliyor olması büyük bir artı.

Instabug'ın en beğenilen özelliklerinden biri SDK'sını çok hızlı ve kolay bir şekilde uygulamanıza entegre ediyor olmanız. Bu sayede bir çok yükten kurtulmuş oluyorsunuz ve kullanıcılarınızla etkileşiminiz çok daha ileri bir seviyeye çıkabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.