Webrazzi Connect: London için girişim başvuruları açıldı

Webrazzi Connect: London için girişim başvuruları açıldı

Geçtiğimiz ay Webrazzi markamızla yurt dışı açılımımıza başladığımızı ve Londra’da şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland‘da Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda Webrazzi Connect: London adında bir konferans düzenleyeceğimizden sizlere bahsetmiştik.

31 Mayıs 2018, Perşembe günü düzenlenecek olan Webrazzi Connect: London konferansımızda özellikle ülkemizden yurt dışına açılmayı hedefleyen girişimleri Avrupa’daki potansiyel müşteri, yatırımcı ve çözüm ortakları ile buluşturacağız. Konferansımızda ülkemizden katılacak olan girişimci, yatırımcı ve profesyonellerin yanı sıra, İngiltere ve Avrupa’daki yabancı girişimci, yatırımcı ve profesyonelleri de ağırlayacağız.

Sınırlı sayıda girişim katılabilecek

300 kişilik sınırlı sayıda kontenjana sahip etkinliğimize katılımcıları davetiye usülü ile belirleyeceğimizi daha önce paylaşmıştık. Bugün ise Webrazzi Connect: London konferansımızda yer alacak girişim standları için başvuru sürecimizi başlatıyoruz.

Ücretsiz olacak olan girişim standları tıpkı katılımcılarda da olduğu gibi davetiye usulü ile belirlenecek. Eğer girişiminizi yurt dışına açmayı ve Webrazzi Connect: London konferansımızda bir standa sahip olmayı istiyorsanız aşağıdaki formu doldurarak başvurabilirsiniz. Son olarak başvuruların 5 Mayıs 2018 tarihine kadar açık kalacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.