NASDAQ kripto para borsası mı oluyor?

9 trilyon dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük ikinci hisse senedi borsası NASDAQ, düzenleyici kanunların olduğu bir piyasada kripto para borsası hizmeti de vermeyi düşünebileceklerini açıkladı.

CNBC televizyonunda yapılan bir programa katılan NASDAQ CEO’su  Adena Friedman’a, kripto para alanında hizmetler vermeye başlamalarından sonra bu alana olan yaklaşımlarının sorulması üzerine; şu aşamada kripto para piyasalarının düzenlemelere tabi olmamasında dolayı kripto para borsası hizmeti vermeye başlayıp başlamayacaklarına karar vermediklerini, ancak bu pazardaki diğer kripto para borsalarına belirli hizmetler sunduklarını belirtti.

Friedman sözlerine zaman içerisinde yatırımcıların, düzenlenmiş bir piyasada daha adil bir takas tecrübesine ihtiyaçları olduğunu düşündüğümüz noktada, kripto para borsası hizmeti de vermeye başlayabileceklerini söyleyerek devam etti.

ICO'ların kesinlikle düzenlemelere tabi olması gerektiğine de inandığını belirten Friedman, kripto paralara inancının olup olmadığı sorulduğunda ise kesinlikle kripto paraların başarılı bir şekilde hayatlarına devam edeceklerine inandığını, önemli olanın olgunlaşmanın alacağı zaman olduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.