Google'ın Podcast çözümü Android telefonunuzun içinde saklı

Google'ın Podcast çözümü Android telefonunuzun içinde saklı

Google Podcast'ler için geliştirdiği yeni çözümünü sessiz sedasız kullanıma sundu. Podcast'leri dinlemenize ve dilediğiniz yayıncılara abone olmanıza olanak tanıtan Podcast uygulaması, Google'ın arama uygulaması ve Google Asistan ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Arama sonuçlarında Podcast'ler ile ilgili detaylı bilgilerin yanı sıra bölümleri de paylaşan Google, herhangi bir uygulama yüklemeye gerek kalamdan Podcast'leri arama uygulaması arayıcılığıyla dinlemenize olanak tanıyor. Google'ın Podcast çözümünü kullanmak için Google Asistan veya Google'ın arama uygulamasında Podcast araması yapmanız yeterli.

Arama yaptıktan sonra karşımıza Podcast'in bölümleri, bölüm isimleri ve kaç dakika uzunluğunda oldukları çıkıyor. Arama uygulaması sayesinde Podcast'lerin arka planda dinlenebildiğini de ekleyelim. Kısacası dilediğiniz Podcast'i dinlemek için uygulamayı ve telefonunuzu sürekli açık tutmanıza gerek yok.

Dilerseniz Podcast'in kısayolunu ana ekranınıza da ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede dinlemek istediğiniz içeriğe daha hızlı bir şekilde de ulaşabilirsiniz. Uygulama içinde hız kontrolü, ileri / geri alma ve offline dinleme için indirme gibi özellikler olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.