Takımlar için not uygulaması Slite, 4,4 milyon dolarlık yatırım turunu tamamladı

Takımlar için not uygulaması Slite, 4,4 milyon dolarlık yatırım turunu tamamladı

Y Combinator'ın Winter 2018 programına katılan girişimler arasında yer alan Slite, temelde takımlar için Google Dokümanlar benzeri bir yapı oluşturmayı hedefleyen bir not uygulaması olarak hizmet veriyor. Bugün ise bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan Slite, 4,4 milyon dolarlık yatırım turunu duyurdu.

Index Ventures liderliğinde tamamlanan yatırım turu sonrasında Index Ventures yöneticisi Ari Helgason firmanın yönetim kuruluna katıldı. İlk olarak 2017 yılında eFounders startup studio'da karşımıza çıkan Slite, takımların çalışmasını kolaylaştırmayı hedefliyor. Google Dokümanlar ve Evernote gibi çözümlerin takımlar için tasarlanmadığını savunan Slite, takım çalışmasına uygun olarak tasarlanmış bir çözüm sunuyor.

3 bini aşkın aktif kullanıcı

Alının yatırımı ekiplerini büyütmek ve ürünlerini daha hızlı bir şekilde geliştirmek için kullanacaklarını da paylaşan Slite, Slack benzeri bir not uygulaması çözümü olmayı hedefliyor. Takımların doğru bilgiye ulaşmak için saatler harcadığını belirten Helgason, Slite'ın vizyonundan etkilendiklerini dile getirdi.

Sadece 6 ay önce kurulmuş olmasına rağmen 3 bini aşkın aktif kullanıcıya sahip olan Slite, The Next Web, Calendly ve Disqus'ın da aralarında bulunduğu 250'yi aşkın takım tarafından kullanılıyor. Paris ve San Francisco'da ofislere sahip olan Slite, alının yatırımlar birlikte tasarımını geliştirerek Google Dokümanların önüne geçmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.