500 Istanbul, ABD merkezli StructionSite'a yatırım yaptı

500 Istanbul, ABD merkezli StructionSite'a yatırım yaptı

Ülkemizin en aktif yatırım fonlarının başında yer alan 500 Istanbul, San Francisco merkezli StructionSite'a yatırım yaptığını duyurdu. Takımların uzaktan şantiye ve takım yönetimi yapmasını sağlayan bir girişim olan StructionSite, şantiyelerin dijitalleşmesi için çalışıyor.

Batch 23 girişimleri arasında

StructionSite'ın 500 Startups'ın Batch 23 programına katılan girişimlerden biri olduğunu da ekleyelim.Geliştirdiği teknoloji ile şantiyelerin 360 derece kameralar ile donatan StructionSite, takımlar için görev yönetimi, iş takibi ve mesajlaşma gibi özellikler sunuyor.

Hem mobil cihazlarla hem de bilgisayar ile çalışabilen sistem, 2016 yılında kuruldu. StructionSite'ın şu an için ABD'de 100'den fazla şantiyede binlerce kişi tarafından kullanıldığını da belirtelim.

Kameralar sayesinde fotoğraf ve videoların otomatik olarak kategorize edilmesi, bulunması ve proje üzerine yerleştirilmesini de sağlayan StructionSite, tüm ana proje yönetimi yazılımları ile de entegre olarak çalışabiliyor. Kısacası StructionSite şantiyede gerçekleşen tüm süreçlerin anlık olarak yönetilmesini sağlıyor. Son olarak yatırımın detayları ile ilgili herhangi bir bilginin paylaşılmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.