Çocuklara özel etkinlik platformu: Çocuklar Keşifte

Çocuklara özel etkinlik platformu: Çocuklar Keşifte

Çocukların daha kaliteli zaman geçirmesini hedefleyen bir teknoloji platformu olarak karşımıza çıkan Çocuklar Keşifte, 4 Nisan itibariyle kullanıma sunuldu. Özgür Elçiseven ve Samet Ersan tarafından kurulan Çocuklar Keşifte, yaklaşık 4 ay içinde geliştirildi.

Ebeveynleri, çocukların gelişimine katkıda bulunacak eğlenceli etkinlikler yapan atölyelerle buluşturan bir platform olan Çocuklar Keşifte, saatler süren etkinlik arama sürecini sadece birkaç dakikaya indirirken, atölyeler için oldukça önemli olan katılımcı arama ve takip sürecini de hızlandırıyor.

Kısa sürede 120 üyeye ulaşan Çocuklar Keşifte, bünyesinde 20'den fazla etkinlik merkezi ve 50'den fazla etkinlik türünü barındırıyor. Sosyal medya hesaplarıyla kolayca giriş yapılabilen platformda, fidan dikme etkinliğinden oyun atölyelerine, seramikten okul öncesi kodlama eğitimine kadar, tüm yaş gruplarına özel atölye ve etkinliklere ulaşılıp kolayca kayıt yaptırılabiliyor.

Etkinlik listeleme konusunda Sehrincocukhali, Anneysen, Aktifcocuk ve Lulutata gibi rakiplere sahip olan Çocuklar Keşifte, güncel etkinlik bilgilerini kullanıcılara sunma, direkt rezervasyon imkanı ile online kanal üzerinden 7/24 kayıt alabilme, çocuk etkinlikleri arayan ailelere çok daha hızlı bir arayüz ve aradıkları bilgilere kolayca ulaşma ve filtreleme imkanı sunması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

1 milyon aileye ulaşmayı hedefliyor

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Çocuklar Keşifte, satılan etkinlikler üzerinden hizmet bedeli alan bir gelir modeline sahip. 1 yıl içinde 1 milyon aileye adını duyurmayı hedefleyen Çocuklar Keşifte, yıl sonunda aylık 100 bin tekil kullanıcıya ulaşmayı planlıyor.

İş hayatının yoğunluğu arttıkça, anne ve babaların çocuklarına ayırabildiği zamanın azaldığını dile getiren cocuklarkesifte.com Kurucusu Özgür Elçiseven, çocukların vaktinin ise akıllı telefon, tablet ve televizyon gibi araçlar ile alışveriş merkezlerinin işgal ettiğini ve bu durumu tersine çevirmek için toprağa dokunan, merak eden ve üreten çocukların yetişmesini sağlamak amacıyla cocuklarkesifte.com platformunu kurduklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.