Kripto para birimlerinin fiyat grafikleri üzerinde bir oyunu: CryptoRider

Kripto para birimlerinin fiyat grafikleri üzerinde bir oyunu: CryptoRider

Kripto para ekosisteminde birileri çok sıkılmış olacak, tanınan kripto para birimlerine ait tüm zaman veri grafik çizgisi üzerinde araba sürebildiğiniz bir cep telefonu oyunu hazırladı.

CryptoRider isimli uygulama inanılmaz saçma hatta kötü bir oyun. Piyasadaki diğer line-rider oyunlarının izinden giden uygulamada herhangi bir kripto araba seçip, istediğiniz kripto para biriminin ilk gününden günümüze fiyat grafiği üzerinde, sürmeye başlıyorsunuz. En düşük seviyelerden bir anda yükselen tepelere tırmanmaya çalıştığınız parkurlarda akrobatik hareketler ile puanlarda toplayabiliyorsunuz. Ayrıca toplam pazar değeri grafikleri üzerinde de drag yarışı yapma olanağınız var.

Oyunun görselleri şirin, parkurda çeşitli eğlenceli mesajlar çıkıyor ve arabanızın egzozundan küçük kripto paralar uçuşuyor. Topladığınız kripto paralar ile yeni arabalar alabiliyorsunuz ancak yeni arabalar sadece görüntü olarak birbirinden farklı.

Piyasaya ücretsiz sürdüğü CryptoRider oyunun boş vakitlerinde hazırladığını belirten SuperFyl Games geliştiricilerinden Daniel Fahey, ilk 10 parkurun oyunun yayılması ve tekrar oynanabilirlik için geliştirdiğini, Reddit'te gelen ilgiden sonra yeni kripto paralara ilişkin fiyat grafiklerini de parkur olarak ekleyeceğini belirtti.

iOS ve Android için ücretsiz olan saçma bir oyun ama kripto para piyasaları sıkıcı günler geçirirken vakit öldürmeye yarayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.