Revue ile artık, oluşturduğunuz e-bültenlerden para kazanabilirsiniz

Revue ile artık, oluşturduğunuz e-bültenlerden para kazanabilirsiniz

Kişisel içerik üretimlerinin vazgeçilmezlerinden biri son dönemlerde e-bültenler haline geldi. Kullanıcılarının aboneleri için daha güzel ve etkili haber bültenleri hazırlamasına yardım eden ve içerikleri toparlayıp sıralayarak şık bir haber bülteni yaratılmasını sağlayan Revue, artık oluşturulan bültenlerden para kazanılmasını sağlıyor.

Günümüzde web siteleri ve blog gibi mecralar, yazdıklarını okuyucuya ulaştırmak için belirli aralıklarla kişisel e-postalara gönderilen e-bültenleri tercih ediyor. Bültenler, okuyucularla doğrudan bir ilişki kurmak, mecraların kendini kontrol etmesi ve aynı zamanda ödeme almak için ideal bir çözüm yolu haline geldi. Üstelik okuyucular da kaliteli içeriğe ulaşmak için bir noktadan sonra para ödemeyi de tercih ediyorlar.

Okunabilir bir bültenin, dikkat dağıtıcı unsurlar olmadan dakikalar içinde oluşturulmasını kolaylaştıran Revue, e-bültenleri güzelleştirmeyi hedefliyor. Revue kullanarak bülteninize tweet, video ya da paragraf ekleyebiliyorsunuz. Kitlenizi büyütmek için ücretsiz bir bülten yazabiliyor, isterseniz para kazanmak için bültenler de hazırlayabiliyorsunuz.

Revue'yu 50'ye kadar abone için ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Eğer daha fazla kitleye ulaşmak istiyorsanız bültenlerinizi özelleştirmek istiyorsanız aylık olarak minimum 5 dolar ödemeniz gerekiyor, fiyatı artırdıkça ulaşabileceğiniz özellikler de artmaya başlıyor. Birden fazla haber bültenini yönetmek istiyorsanız ücret için Revue yetkilileriyle iletişime geçmeniz gerekiyor.

Revue'den gönderdiğiniz bülten başına ödeme almak istiyorsanız, öncelikli olarak Stripe hesabınızı uygulamaya bağlamanız gerekiyor. Daha sonra bülten başına bir ücret belirliyorsunuz ve ücretli üyelere gönderdiğiniz bültenlerinizden para kazanmaya başlıyorsunuz.

Revue üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebildiğinizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.