Tüketici araştırmaları hizmeti sunan platform: User.vision

Tüketici araştırmaları hizmeti sunan platform: User.vision

Webrazzi Dijital 2018 konferansımızda tanıtılan girişimlerden biri de tüketici araştırmaları hizmeti sunan Uservision oldu. Uservision'ı kurucu ortaklarından Batukhan Taluy'dan dinledik.

Birçok platform, doğru tüketiciye ulaşmak için farklı yollar izlemeye devam ediyor. Bu platformların bir kısmı dışarıdan desteğe gerek duymazken, kimilerinin de doğru kitleye ulaşmak için yardım alması gerekebiliyor. User.vision da bu noktada yardıma koşuyor.

Yaptığı anketlerle odak gruplarını hedefleyen User.vision, birçok sektörden müşterilere sahip. 830 kullanıcıdan iç görü toplayan User.vision'dan bugüne kadar yardım alan firmalar arasında Domino's, Milliyet, Türk Telekom ve Hopi gibi isimler bulunuyor. Niteliksel araştırmayı dijitalleştiren User.vision, en doğru kitlenin bulunmasını sağlıyor. Batukhan Taluy'un konuşmasının başında verdiği Pepsi reklamı örneğiyle, doğru kitleye ulaşmanın da ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabiliyoruz.

Doğru kullanıcıya ulaşmak için birçok yöntem kullanan User.vision, tüketicilerin internet üzerindeki kamuya açık bilgilerinden de faydalanıyor. Kullanıcılardan alınan iç görüler ile daha fazla aksiyon sağlıyor. User.vision aynı zamanda mobil uygulamalardan ekran ve ses kaydı da alabiliyor. Platformunun sunduğu en önemli özelliklerden biri ise kullanıcı mimiklerinden daha fazla bilgiye ulaşabiliyor olması.

Şu anda kapalı bir beta olarak çalışan User.vision, bulut tabanlı self servis olarak hizmet veriyor. User.vision, bunun yanında markalara danışmanlık hizmeti de veriyor.

Sürece yatırımla başlayan User.vision, daha sonraki süreçte yatırımsız olarak yoluna devam etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.