NativeSpot: Doğal reklam servisimiz Adrazzi modelini ve ismini değiştiriyor

NativeSpot: Doğal reklam servisimiz Adrazzi modelini ve ismini değiştiriyor

İlk olarak bundan 3 yıl önce sizlerle paylaştığımız doğal reklam servisimiz Adrazzi bugün önemli bir değişikliğe gidiyor. Yeni nesil bir doğal reklam servisi olan Adrazzi artık yeni nesil bir doğal reklam platformu olarak hizmet verecek. Adı değişen servis NativeSpot olarak hayatına devam edecek.

Arda Kutsal'ın bugün Webrazzi Dijital 2018'de duyurduğu yenilik, Webrazzi içinden çıkan ürünler yönüyle oldukça önem arzediyor. Kendimiz için geliştirdiğimiz servisler, markalar için de fayda sağlaması bizler için sevindirici.

O dönemden bu zamana trendini hiç kaybetmeyen doğal reklam modelinde bildiğiniz üzere platforma girerek Webrazzi, Sosyalmedya.co da dahil olmak üzere reklamverenler istediği kanala reklam verebiliyordu. Bundan sonraki süreçte ise platform görevi üstlenecek olan NativeSpot'ta ana odak yayıncılar olacak. Yayıncılar artık kendi reklam çözümleri ile markaların karşısına çıkabilecekler.

NativeSpot'u kullanacak ilk yayıncı: Ekşi Sözlük

Ekşi Sözlük, yüksek ziyaretçi trafiği, doğal akışın içinde yer alan reklam modelleri ile pek çok marka tarafından tercih edilen bir platform. Artık NativeSpot’u kullanarak da Ekşi Sözlük’te reklam verme avantajına sahip olmak mümkün.

NativeSpot’u ilk kullanacak yayıncı olan Ekşi Sözlük, ayda 26 milyon aktif kullanıcının, 78 milyon ziyaretin, 400 milyon üzerinde sayfa görüntülenmesinin gerçekleştiği Türkiye’nin öncü platformlarından olma özelliği taşıyor. Reklamverenler, NativeSpot ile, Ekşi Sözlük’te platformun doğasına uygun olarak sponsorlu entry modeliyle tanıtımlarını gerçekleştirebilirler. İlgilenenler reklam vermek için buraya tıklayabilirler.

Ekşi Sözlük gibi Webrazzi''nin de NativeSpot platformunda yer alacağını belirtelim. Halihazırda Adrazzi hesabı olan reklamverenler artık işlemlerini NativeSpot üzerinden gerçekleştirebilirler. Yayıncı olarak doğal reklam çözümü deneyimlemek ve kendinize özel bir platformunuz kullanmak için NativeSpot'a yayıncı başvurusu yapabilirsiniz.

Sadece yayıncılar için değil e-ticaret siteleri için de NativeSpot

Bildiğiniz üzere e-ticaret sitelerinin de gelirlerinde reklamlar önemli bir yer edinmeye başladı. Amazon'un arama reklamlarında Google ile yarıştığı günümüzde, e-ticaret sitlerinin kendi reklam modellerini geliştirdiğini görüyoruz. Özellikle pazaryerleri için önemli bir reklam çözümü olacak NativeSpot ile platformunuzda yer alan mağazaların kendi ürün ve servislerinin reklamını yapmasını sağlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.