Webrazzi Dijital 2018'e bilet almak için son saatler!

Webrazzi Dijital 2018'e bilet almak için son saatler!

Webrazzi Dijital 2018, gün boyu sürecek bir etkinlikte yarın, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek! Konferansımızda dijital pazarlama alanında birbirinden değerli isimleri ağırlayacağız.

Markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri noktayı ve yayıncılar tarafındaki yenilikleri konuşacağımız Webrazzi Dijital 2018‘de, ayrıca dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini, alanında uzman isimlerle birlikte inceleyeceğiz. Markaların yeni iletişim stratejileri ve pazarlama kanalları gibi birçok konu da gündemimizde olacak.

Webrazzi Dijital 2018'e katılmak içinse son saatler! Hemen bu linkten bilet alabilir, konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz.

Webrazzi Dijital 2018'in 38 konuşmacısına ve konferans programına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Yarın görüşmek üzere! 😉

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

   

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.