Kelime tabanlı yerli bulmaca oyunu: Gizli Kelime

Kelime tabanlı yerli bulmaca oyunu: Gizli Kelime

Kelime oyunlarını sevenler için yeni bir alternatif olarak karşımıza çıkan Gizli Kelime, bulmaca türü ile kelime oyunlarını bir araya getiriyor. Emir Dişli ve Enes Dişli tarafından kurulan Libra Softworks şirketi tarafından geliştirilen Gizli Kelime, hem iOS hemde Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut.

Oldukça basit bir oynanışa sahip olan Gizli Kelime oyunundaki amaç altıgen harflerden oluşan bulmacalar içerisindeki kelimeleri doğru şekilde yazmak ve bir sonraki bölüme geçmek. Tabii ki karşınıza çıkan harflerden önce sizlere bir konu verildiğini ve bu konu ile alakalı kelimeler bulamanız gerektiğini de ekleyelim.

Her gün 100 bin kişi oynuyor

Spordan şehirlere, tarihten müziğe onlarca kategoride bulmacalar hazırlayan Gizli Kelime, kelimenin bulunamaması durumunda ipucu seçeneği ile kullanıcılarına yardımcı oluyor. Kısa süre içinde App Store’da öne çıkarılan uygulamalar listesinde de yer alan Gizli Kelime, her gün 100 bin kişi tarafından oynanıyor.

Şu an için toplamda 1300'ü aşkın bölüme sahip olan Gizli Kelime, içinde 4 bini aşkın kelime barındırıyor. Oyuna her hafta 100'e yakın bölüm eklendiğini de belirtelim. Dilerseniz Gizli Kelime oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.