iPhone 8 ve 8 Plus için kırmızı renk seçeneği geldi

iPhone 8 ve 8 Plus için kırmızı renk seçeneği geldi

Geçtiğimiz yılın Mart ayında iPhone 7 ve 7 Plus modelleri için (PRODUCT) Red Special Edition olarak ismindeki kırmızı renk seçeneğini sunan Apple, 2017'nin Eylül ayında tanıtılan iPhone 8 ve 8 Plus modelleri için (PRODUCT) Red Special Edition renk seçeneğini sundu.

Apple'ın The Global Fund’la olan iş birliği için oluşturulan (PRODUCT) Red Special Edition renk seçeneği, danışmanlık hizmetleri, testler ve HIV virüsünün anneden henüz doğmamış çocuğa bulaşmasını önlemeye yönelik ilaçlar sağlayan HIV/AIDS programlarına maddi destek sağlıyor. iPhone 7 ve 7 Plus'ın kırmızı modellerinde ön yüzün beyaz olduğunu da hatırlatalım. iPhone 8 ve 8 Plus modellerinde ise kırmızı seçeneği için ön yüzde siyah renk tercih edilmiş.

Yaklaşık 11 yıldır süren iş birliği sonucunda (RED) ürünlerinin satışından bugüne kadar 160 milyon dolardan fazla bağış toplandı. Hatırlatmak gerekirse iPhone 8 ve 8 Plus modelleri, normalde gümüş, altın ve uzay grisi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği sunuyor.

10 Nisan tarihinde ön siparişe açılıyor

Kırmızı renk seçeneğinin hem 64 hem de 256 GB dahili depolama seçeneğine sahip olan modeller için geldiğini de ekleyelim. Bugün yani 10 Nisan itibariyle ön siparişe açılacak olan kırmızı iPhone 8 ve 8 Plus modelleri, 13 Nisan tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacak.

Hatırlatmak gerekirse iPhone 8'in 64 GB'lık modelinin fiyatı 4 bin 119, 256 GB'lık modelinin fiyatı ise 4 bin 999 TL. Ailenin büyük üyesi olan iPhone 8 Plus modelinin ise 64 GB'lık versiyonu 4 bin 799, 128 GB'lık modeli ise 5 bin 599 TL fiyat etiketine sahip. iPhone X modeli için ne zaman kırmızı renk seçeneğinin geleceği ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.