n11.com’un yeni CMO’su Zafer Özçelik oldu

n11.com’un yeni CMO’su Zafer Özçelik oldu

E-ticaret platformu n11.com'un yeni CMO'su, 15 yılı aşkın süredir Amerika ve Türkiye’de çeşitli şirketlerde dijital medya ve pazarlama alanında görev yapan Zafer Özçelik oldu. Özçelik, n11.com’un pazarlama ile ilgili tüm organizasyonunun işleyişinin yanı sıra kurumsal iletişim faaliyetlerinden de sorumlu olacak.

1975 doğumlu olan Zafer Özçelik, Bornova Anadolu Lisesi, İzmir Fen Lisesi ve ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra iki yıl bankacılık sektöründe faaliyet gösterdi. Daha sonra University of San Francisco’da MBA eğitimini tamamlayan Özçelik, 2007 yılına kadar San Francisco’da Bleu Marketing Solutions şirketinde ekip lideri olarak HP, Intel, Apple gibi müşterilerin çeşitli online kampanya ve projelerini oluşturmada görev aldı.

Zafer Özçelik, bu tarihte Türkiye’ye dönerek Doğan Online grubuna katıldı ve grup içerisinde Proje, İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü görevlerini yürüttü. Şubat 2010’da Dentsu Aegis Network bünyesine katıldı ve grubun dijital strateji ve hizmetlerinden sorumlu CDO olarak görev yaptı.

n11.com'un yeni CMO'su olarak görevine başlayan Zafer Özçelik aynı zamanda Galatasaray Üniversitesi’nde dijital pazarlama dersleri veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.