Webrazzi Dijital 2018'in indirimli biletleri için 8 Nisan son gün!

Webrazzi Dijital 2018'in indirimli biletleri için 8 Nisan son gün!

Webrazzi Dijital 2018 konferansımıza sayılı günler kaldı. 11 Nisan Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleştireceğimiz konferansımızın indirimli biletleri için son gün ise 8 Nisan Pazar!

Markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri noktayı, trendi nasıl yakalayabileceğinin ötesinde yayıncılar tarafındaki yenilikleri konuşacağımız Webrazzi Dijital 2018'in programını dün açıklamış, alanlarında uzman konuşmacıların bir kısmını da geçtiğimiz haftalarda sizinle paylaşmıştık.

Dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini irdeleyip markaların yeni iletişim stratejileri ve pazarlama kanalları gibi birçok konuyu da konuşacağımız Webrazzi Dijital 2018'in indirimli biletlerinden yararlanmak istiyorsanız, son günün 8 Nisan Pazar günü olduğunu hatırlatalım. İndirimli haliyle 708 TL olan biletlerin, pazar gününden sonra 885 TL olacağını unutmayın!

Ödemenizi havale yoluyla yapmak istiyorsanız, bugün akşama kadar havalenizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ödemek için kredi kartını tercih ediyorsanız 8 Nisan'a kadar biletlerinizi alabilirsiniz.

Webrazzi Dijital 2018'in indirimli biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.