Freelance çalışanlar için takip etme ve yönetim aracı: Flowmagic

Freelance çalışanlar için takip etme ve yönetim aracı: Flowmagic

Kurumsal bir şirkette ya da herhangi bir ofiste insanlarla bir arada çalışıldığı zaman işleri takip etmek o kadar da zor olmuyor. Fakat freelancer olarak çalışıyorsanız her işle kendiniz ilgilenmek durumunda kalabiliyorsunuz. Flowmagic isimli uygulama ise bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Flowmagic'i kullanmaya başlamak için adınız, e-posta adresiniz ve belirlediğiniz şifre yeterli oluyor; herhangi bir konfirmasyon yapmanız gerekmiyor. Basit ve şık bir tasarıma sahip olan platformda "Project", "To-do", "Time Tracking" ve "Analytics" isimli dört adet ana başlık yer alıyor. Flowmagic'i ücretsiz olarak kullanıyorsanız bu başlıklardan sadece ilk üçüne erişim sağlayabiliyorsunuz. Project kısmında yapacağınız ya da katılacağınız projelerin detaylarını oluşturabiliyorsunuz. To-do kısmında basit bir yapılacaklar listesi hazırlayabiliyorken Time Tracking bölümünde ise yapılacaklarınızın zaman çizelgesini tutabiliyorsunuz.

Analytics kısmını kullanabilmeniz içinse premium üye olmanız gerekiyor. Premium üyelik için aylık olarak 2,99 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Yıllık üyeliği tercih ederseniz, Flowmagic'in aylığı yüzde 20 indirim ile 2,39 dolar olarak ücretlendiriliyor.

Eğer freelance bir çalışansanız ve basit bir yönetici araca ihtiyaç duyuyorsanız vereceğiniz fiyatları çok yüksek olmadığı ve gerçekten kullanışlı olduğu için Flowmagic'i tercih edebilirsiniz.

Uygulamayı web üzerinden kullanabildiğiniz gibi Mac ve Windows için Flowmagic'in kendi sitesinden de indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.