Yapılacaklar listeleriniz için ortak kullanım platformu: RealtimeBoard

Yapılacaklar listeleriniz için ortak kullanım platformu: RealtimeBoard

Yapılacaklar listeleriniz için gün geçtikçe yeni uygulamalar çıkıyor karşımıza. Bu tarz uygulamalar, ortak kullanıma açık olmaktan ziyade genellikle kişiye özel olarak tasarlanıyor. Sizi istediğiniz kişi veya kişilerle ortak olarak kullanabileceğiniz bir platform olan RealtimeBoard ile tanıştıralım.

RealtimeBoard, hem masaüstü kullanımına hem de mobil cihazlarınıza uyumlu olarak tasarlanmış. E-posta adresiniz, adınız ve belirlediğiniz şifrenizle platforma üye olduktan sonra, istediğiniz cihazda uygulamayı kullanmaya başlıyorsunuz. RealtimeBoard'a birden fazla seçenek kullanarak notlar ekleyebiliyorsunuz. Notunuzu isterseniz metin olarak yazıyor, isterseniz post-it seçeneğini kullanabiliyor ya da çektiğiniz bir fotoğrafı not olarak iliştirebiliyorsunuz. Eklediğiniz not kümesine isimler verebiliyor ve arkadaşlarınızı ona göre notunuza davet edebiliyorsunuz.

Takım çalışmalarını kolaylaştırmayı hedefleyen RealtimeBoard'u sadece iş için kullanmak zorunda da değilsiniz. Platformu, ev arkadaşınızla ortak yapacağınız listeler için ya da arkadaşlarınızla yapacağınız planlar için de kullanabilme şansınız var. Eğer iOS destekli bir cihazınız varsa Anımsatıcılar'da da ortak kullanım özelliğinin olduğunu hatırlatalım. RealtimeBoard ise işi biraz daha profesyonelleştirmek istediğiniz zaman işinize yarayacaktır.

3 kişiye kadar tamamen ücretsiz olarak kullanabildiğiniz RealtimeBoard'u iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız içinse Google Play Store'dan indirebilirsiniz. Platformu 5 kişiyle ortak olarak kullanmak istiyorsanız 40 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Tek başınıza premium üyelik için de 10 dolarlık bir ücret karşınıza çıkıyor. Eğer 50 kişi ve üzeri şirketlerde RealtimeBoard'u kullanmak istiyorsanız platform ile özel olarak iletişime geçmeniz gerekiyor.

RealtimeBoard'u kullananlar arasında Netflix, Skyscanner, Logitech ve GoDaddy gibi şirketlerin bulunduğunu da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.