Video konferanslar için hızlı ve ücretsiz alternatif: Appear.in

Video konferanslar için hızlı ve ücretsiz alternatif: Appear.in

Video konferanslarınız veya sadece uzaktaki arkadaşlarınızla görüşmek için hangi ürünü kullanıyorsunuz? Google Hangouts? Skype? Messenger? Bunların hemen hepsini oldukça uzun zamandır kullanıyordum fakat her zaman bir yerlere üye giriş yapmak veya üye olmayan birilerini üye yapmakla zaman harcamak gerekiyor özellikle aile ve arkadaş görüşmelerinde...

2013 yılından beri hizmet veriyor olmalarına rağmen Appear.in adını duymadığım bir girişimdi. Almanya'da yaşayan bir arkadaşımdan gelen bir link ile video görüşmeye süper hızlı bir şekilde dahil olunca bu girişimden haberim oldu. Gerçektende şimdiye kadar gördüğüm en hızlı ve kolay video konferans görüşmesini sağladık ve daha önce tekrar tekrar kullanmaya devam ettik.

Appear.in, herhangi bir üyelik veya üye girişi gerektirmeyen, 4 kişiye kadar ücretsiz kullanılabilen hızlı ve kolay bir video konferans platformu. Ücretli sürümü ile 12 kişiye kadar video görüşme yapabiliyorsunuz ve iPhone dışında herhangi bir platformda görüşmeye dahil olabilmek için hiç bir şey indirmenize gerek yok.

Siteye giriş yaptıktan sonra yeni bir görüşme başlatmak için tek yapmanız gereken sohbet odanıza bir isim vermek ve oluşan bağlantıyı arkadaşlarınızla paylaşmak. Eğer bildiğiniz bir video konferans kanalı ise ismini yazıp direkt olarak dahil olabiliyorsunuz. Tabii ki rastgele girişlerin önüne geçebilmek için dilerseniz kanalı gizli hale getirebiliyorsunuz.

Ekran paylaşma ve Trello, Slack gibi popüler uygulamalarla entegre olabilmesi de bir diğer artısı. Böylece ekip arkadaşlarınız ile projeleriniz üzerinde görüşmeler yapabilirsiniz. Youtube videolarını beraber izleme özelliği bile varmış. (: Üretkenliği artıracak bir şey olmasa da eğlenceli olacağı kesin.

Uzaktan çalışmanın giderek yaygınlaştığı günümüzde üretkenliği artıracak ve ekip çalışmasını kolaylaştıracak bu tür araçlara gerçekten ihtiyaç var. Video konferans gibi alanlarda hızlı ve etkili çözümler çok daha fazla önem kazanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.