Webrazzi Dijital 2018'de, mobildeki trendleri konuşacağız

Webrazzi Dijital 2018'de, mobildeki trendleri konuşacağız

Teknoloji ilerledikçe mobil cihazlarımız da hayatımızın her alanında yanımızdan ayıramadığımız parçalar haline geldi. Kimi zaman ufak tefek işlerimizi hallettiğimiz bu cihazlarla, yeri geliyor büyük satın almalar gerçekleştiriyor, yeri geliyor dünya trendlerini takip ediyoruz.

Gelecek, mobil ekseninde şekillenmeye devam ederken olabilecekleri, halihazırda gerçekleşen gelişmeleri de ciddi bir şekilde takip ediyoruz. Geçmişte faturaları yatırmak için, para çekmek için, bilet almak için uzun kuyruklar beklerken şimdi bütün bu işlemleri mobilin getirdiği kolaylık sayesinde tek bir parmak hareketi ile halledebiliyoruz. Günümüzde bu denli gelişmiş bir teknolojinin geleceğimizi nasıl şekillendireceğini de Webrazzi Dijital 2018'de MMA Türkiye katılımcılarının ağzından dinleyeceğiz.

Konferansımızda, dünya çapında yaklaşık elli ülkede faaliyet gösteren MMA'in Türkiye üyelerinden kimlerin olacağına da biraz değinelim. Sahibinden.com'un Reklam Satış Genel Müdür Yardımcısı Banu Barbarosoğlu, Unilever'in Pazarlama Direktörü Gamze Öztoygar Masia, Hopi'nin Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tuğçe Erül ve Mindshare'in Dijital Direktörü Taylan Koru mobil trendleri konuşacağımız Webrazzi Dijital 2018'de, "Shape the Future" adlı oturumda bizlerle birlikte olacaklar.

Mobilin geleceğinin yanında markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri nokta ve yayıncılar tarafındaki yenilikler ile dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini alanlarında uzman isimlerle birlikte irdeleyeceğimiz konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz.

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

 

Destekleyen

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.