Ülkelerin zaman dilimlerini gösteren uygulama: There

Ülkelerin zaman dilimlerini gösteren uygulama: There

Özellikle iş yazışmalarında ülkeler arasındaki saat farkının büyük bir problem yarattığını söyleyebiliriz. Yeni bir uygulama olan There ile artık bu sorun Mac kullanıcıları için ortadan kalkıyor.

Birçoğumuz aradaki saat farkını öğrenmek için ihtiyacı olan lokasyondaki saati Google'a sorarak öğreniyor, kimisi de saat farkını ekleyip çıkararak analog yöntemleri tercih ediyor. Mac için tasarlanan yeni uygulama There ise pratikliği ile kullanıcısını bu dertlerden kurtarıyor. Uygulamanın sitesine gidip bilgisayarınıza indirdiğinizde, basit bir kurulumla kullanmaya başlıyorsunuz. There'i kullanabilmek için Twitter hesabınızı uygulamaya bağlamanız gerekiyor. Sonra iletişimde olduğunuz kişiyi ya da lokasyonu seçip kişisel sayfanıza seçtiklerinizi kaydediyorsunuz.

Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra uygulamayı ana sayfada kapatabiliyorsunuz. İletişim bilgilerine erişmek istediğiniz zaman, There'i bilgisayarınızın sağ üst köşesinde minik bir simge olarak görüyorsunuz ve kullanmak istediğiniz zaman üzerine tıklayıp kaydettiğiniz lokasyonları bulabiliyorsunuz.

Şimdilik sadece Mac kullanıcıları için tasarlanan There, yakında diğer cihazlar için de kullanıma hazır hale getirilecek. There'in belki de en güzel yanı tamamen ücretsiz olması. Siz de başka ülkelerin hangi zaman diliminde olduğunu Google'a sormaktan sıkıldıysanız There'e bir göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.