İçerikleriniz için video oluşturan yeni platform: Automagical

İçerikleriniz için video oluşturan yeni platform: Automagical

Sosyal medya kullanımı günden güne artmaya devam ederken, sosyal medyanın vazgeçilmez parçalarından biri, hiç şüphesiz görsel dünya. Facebook'un eski heyecanını kaybetmesiyle, Instagram gibi fotoğrafları ve videoları ön plana alan uygulamalara da ilgi artmaya başladı.

Artan ihtiyaçla birlikte görselliği baz alan birçok yeni uygulama çıkıyor. Fotoğraf/video düzenlemek ve oluşturmak için şimdi yeni bir uygulama daha var; Automagical.

Automagical'ın gerçekten basit bir işleyişi var. Websitenizdeki ya da blogunuzdaki herhangi bir içerik için video hazırlamak istiyor, bunun için video düzenleyici uygulamaları içinde kaybolmak istemiyorsanız Automagical'ın hayat kurtarıcı olacağını söyleyebiliriz. Sadece online olarak kullanabildiğiniz platforma e-posta adresiniz ve şifrenizle basit bir şekilde üye olduktan sonra videoya dönüştürmek istediğiniz site içeriğinin linkini kopyalıyorsunuz. Yazının içerisindeki görseller ve yazınız otomatik olarak sisteme aktarılıyor. Daha sonra videonuzu oluşturmaya başlıyorsunuz. Videoda kullanacağınız görselleri isterseniz bilgisayarınızdan da yükleyebiliyorsunuz.

Videoyu hazırladığınızda ya da hazırlama aşamasında ön izleme yapabiliyor, videonuzun yatay mı, dikey mi olacağına da karar verebiliyorsunuz. Öne çıkarılan yazının rengini de istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Videonuzu hazırladığınız zaman isterseniz bilgisayarınıza indiriyor, isterseniz size verilen bir linkle sosyal medyada paylaşabiliyorsunuz.

Automagical her ne kadar işlevsel olsa da fiyatları kullanıcıların canını sıkabiliyor. Platformda basic ve premium olmak üzere iki farklı seçenek buluyor, isterseniz tek bir video da oluşturabiliyorsunuz. Tek video oluşturmak isterseniz 29 dolar ödemeniz gerekiyor. Aylık basic üyelik 99 dolarken, premium 199 dolar olarak ücretlendiriliyor. Eğer yıllık olarak üye olmak isterseniz basic için aylık 79, premium içinse 159 dolar vermiş oluyorsunuz. Bu fiyatlara bakınca ve doları TL'ye çevirdiğimizde ne kadar ettiğini düşününce ister istemez Automagical ile aramıza bir mesafe koyuyoruz.

Fakat karmaşık uygulamalarla uğraşmak istemiyorsanız, Automagical'ın hayatınızı kurtaracağını bir kere daha hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.