Kablosuz şarj destekli akıllı telefon tutucusu: Boltron

Kablosuz şarj destekli akıllı telefon tutucusu: Boltron

Kickstarter'da destek bekleyen bir proje olarak karşımıza çıkan Boltron, oldukça yetenekli bir akıllı telefon tutucusu olarak kullanılabiliyor. Kablosuz şarj destekleyen Boltron, otomobiliniz içindeki kablo karmaşasından kurtulmanızı hedefliyor.

Qi kablosuz şarj standardını destekliyor

U şeklindeki tasarımı sayesinde akıllı telefonun rahatça oturabileceği bir akıllı telefon tutucusu olan Boltron, özellikle kolay kullanımı ile rakiplerinin önüne geçiyor. Qi kablosuz şarj teknolojisini kullanan Boltron,Qi kablosuz şarj standardını destekleyen tüm akıllı telefonları şarj edebiliyor.

Hızlı şarj desteği de sunan akıllı telefon tutucusu, iPhone modelleri için 7,5 W, Samsung akıllı telefonları için 9 W ve son olarak maksimum 10 W'a kadar güç verebiliyor. Genişleyip daralabilen beşik yapısı sayesinde tüm akıllı telefonlar için kullanılabilen Boltron, akıllı telefonların kılıfları ile de kullanılabiliyor.

Kısa zaman sonra beşik kısmı için renk seçenekleri de sunacak olan Boltron, engebeli arazilerde bile akıllı telefonunuzu oldukça güçlü bir şekilde tutuyor ve sağlam tasarımı sayesinde düşmesine izin vermiyor.

Akıllı telefonunuz aracınızda unuttuğunuz durumlarda aktif hale gelen sesli bir bildirim özelliğine de sahip olan Boltron, şu ana kadar 569 kişi tarafından desteklendi. 25 bin doların üzerinde destek toplayan Boltron, önümüzdeki Haziran ayında gönderimlerine başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.