Coinsillium CEO'su Eddy Travia, ICO'ların şu anki durumlarını ve geleceğini anlattı

Coinsillium CEO'su Eddy Travia, ICO'ların şu anki durumlarını ve geleceğini anlattı

Blockchain teknolojisinin günümüzde gelişmesiyle ICO'lara da fazlasıyla görev düşmeye başladı. Blockchain Venture Summit konferansında, 18 adet blockchain odaklı şirkete yatırım yapan Coinsillium'un CEO'su Eddy Travia da ICO'ların bugünkü durumu ve geleceği hakkında merak edilenleri dinleyicilere aktardı.

2016 yılında blockchain teknolojisinin medyada kendine daha fazla yer bulmasıyla yükselişe geçtiğini belirten Travia, yeni ekonomik sistemin kripto paralar üzerine odaklandığını söyledi. Eddy Travia, birçok finansal şirketin bitcoine ve blockchain şirketlerine 2013 ve 2016 yılları arasında yapılan yatırımın ortalama olarak 1 milyar dolar olduğunun da altını çizdi.

Blockchain teknolojisinin çok farklı sektörlerde geliştiğini açıklayan Travia, blockchaine yatırım yapmanın ICO'lardan geçtiğini de dinleyicilerle paylaştı. 2016'da token'lar yoluyla 240 milyon dolarlık yatırım çeken blockchain sektörü, 2017'de kripto paralara olan merakın artmasıyla token'larla 6 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi.

2016'da stabil bir şekilde seyreden blockchain sektörünün 2017 yılının mart ayında yükselişe geçtiğini söyleyen Travia, ICO'ların değerlemelerinden de bahsetti. ICO'ların önemine ve Token Sales'in özelliklerine de konuşmasında yer veren Eddy Travia, geleceğin ICO'ların üzerinden ilerleyeceğinin altını çizmeyi ihmal etmedi ve Haziran 2017'deki ICO datasının bilgilerini de katılımcılarla paylaştı.

ICO tarafındaki zorlukları da ana başlıklar halinde geçen Travia, güvenlik sorunlarını, riskin getirdiği baskıları ve yeni odak noktalarını aynı başlık içinde, örneklerle açıkladı. Eddy Travia, bu sorunların yanında ICO yatırımcılarının yeni sorunlarından da bahsetti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.