Blockchain Venture Summit'in programı belli oldu! [İndirimli biletler için son 3 gün]

Blockchain Venture Summit'in programı belli oldu! [İndirimli biletler için son 3 gün]

28 Mart 2018 Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Blockchain Venture Summit'e sayılı gün kaldı. Yurt dışından önemli konuşmacıların ve blockchain girişimlerinin yer alacağı etkinlikte, konuşmacılarının neredeyse tamamını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık.

Konuşmacılarımızın tamamını ve programı bulabileceğiniz bu haberde biraz daha detay paylaşmak istiyoruz.  Coinsilium şirketinin kurucu ortaklarından ve CEO’su Eddy Travia, Ripple‘da Yenilikçi Altyapıdan Sorumlu Küresel Başkan görevini üstlenen Dilip Rao,  Çin'in ilk kripto para borsası BTCC’nin kurucusu ve şu anda Bitcoin Vakfı'nın Yönetim Kurulu üyesi olan ve aynı zamanda litecoinin yaratıcısı Charlie Lee’nin abisi Bobby Lee'nin de aralarında bulunduğu önemli isimlerin tecrübelerini paylaşacak.

Önemli isimlerin haricinde Blockchain Venture Summit'te gelecek vaat eden girişimler de sahnede olacak. Hatırlatmakta fayda var, etkinliğe kısa bir süre kaldı ve indirimli kayıt olmak için 26 Mart son gün. Halen kayıt olmadıysanız buradan hemen kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Blockchain Venture Summit Konuşmacılarının tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Blockchain Venture Summit Programı

Blockchain Venture Summit Sponsorları

Diamond Sponsor

Gold Sponsors

    

ICO Lounge Partners

      

Media Partners

            

Supporters

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.