Blockchain Venture Summit'in ilk tur konuşmacıları

Blockchain Venture Summit'in ilk tur konuşmacıları

Yıllardır düzenlediğimiz Webrazzi Etkinliklerine herkes aşina: E-Ticaret, Dijital, Developer, Fintech, Summit derken hem bölgenin hem de Türkiye'de ekosisteminin en önemli etkinliklerine imza atıyoruz. Geçtiğimiz aylarda yayına aldığımız blockchain odağındaki İngilizce yayınımız Bitrazzi'nin hayata geçmesiyle birlikte ise yeni bir dönem başlıyor. Webrazzi ve Bitrazzi'nin medya sponsoru olacağı etkinlik dizisi Blockchain Venture Summit'in ilkini İstanbul'da gerçekleştireceğiz.

28 Mart 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz Blockchain Venture Summit'te blockchain ve kripto para ekosistemindeki yatırımcılar, uzmanlar ve profesyonelleri buluştuacak.

Blockchain teknolojisinin önümüzde açabileceği yeni ufukların tartışılacağı konferansta, günümüz ICO'larına dair akıllara takılan sorulara da yanıt aranacak. ICO'lar gerçekten fon toplamanın yeni yolları mı ve bu kavram girişim sermayesinin sonunu mu getirdi, hep beraber anlamaya çalışacağız.

Webrazzi Summit'ten hatırlayacağınız Wyndham Grand Levent’te düzenlenecek Blockchain Venture Summit, blockchain ve kripto para girişimcilerini, bu alanlara ilgi duyan yatırımcıları ve blockchain teknolojisini erkenden kullanmayı hedefleyen şirketleri ağırlayacak. Uluslararası katılıma açık olan konferansımızda, dünyanın çeşitli ülkelerinden blockchain şirketleri kendilerini Webrazzi Summit'ten alışkın olduğunuz Startup Lounge'un ICO Lounge formatında anlatacaklar.

Blockchain konusunda ilgili kişilerin tüm gün sürecek etkinlikte birbirinden değerli konuşmacıları dinleme ve tanışma imkanı da bulabileceğinizi belirtelim. Son olarak etkinlikle ilgilenenlerin erken kayıt fırsatını da kaçırmamasını hatırlatalım. Bunun haricinde sponsor olmak isteyenler hala geç kalmış değil; [email protected]'a e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Ülkemizden ve dünyadan sektörün içerisinden önemli isimlerin yer alacağı konferansta ilk konuşmacılar ise şu şekilde:

Ahmet Arslan, Join Ventures CEO
Andrew Thornhill, Co-Founder Spotcoin
Bobby Lee, Co-founder BTCC, Board Member Bitcoin Foundation
Bülent Tekmen, Co-Founder/CEO Colendi
Eddy Travia, Co-Founder/CEO Coinsilium
Salim Ali, Co-Founder/CEO Loyakk
Stefan Heilmann, CEO IEG
Burak Yenigün, Founder/General Partner Stylus Capital
Yagub Rahimov, Co-Founder/CEO 7marketz

Önümüzdeki günlerde Blockchain Venture Summit'in yeni tur konuşmacılarını da sizlerle paylaşacağız. Eğer Webrazzi ve tabi ki Bitrazzi'nin konferansları hakkındaki gelişmeleri kaçırmak istemiyorsanız, etkinliklerimizle ilgili listemize mutlaka kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Bunun dışında haberimizin başında da paylaştığımız gibi, Blockchain Venture Summit için erken kayıt indirimi bitmeden yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.