Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox, yüz ve objeleri tanıyabiliyor

Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox, yüz ve objeleri tanıyabiliyor

Fotoğraf, video, müzik, belge ve rehberin güvenle saklanmasını olanak tanıyan bireysel bulut depolama servisi lifebox, yeni özellikler kazanıyor. Kazandığı yeni özellik sayesinde yüz ve objeleri de tanıyabilen lifebox, fotoğraf aramalarını kolaylaştıracak.

6,5 milyonu aşkın kullanıcı

Tüm dünya için hizmet veren bir servis olan lifebox, toplamda 6,5 milyon kullanıcıya sahip. Servis içindeki tüm anıları kişi ve nesnelere göre organize edebilen lifebox, kullanıcıların aradıkları bir fotoğrafı bulmak için fotoğraftaki kişi, nesne, tarih ve yere göre arama yapabiliyor.

Kısacası yeni özellik sayesinde lifebox, kullanıcıların bir nesne ile eşleşen tüm fotoğraflarını görebiliyor ya da bu nesneye dair arama yapabiliyor. Nesne ve ortamlara göre otomatik olarak akıllı albümler de yaratabilen bulut servisi, ‘Kişiler’ albümü altında sevdiklerinizin fotoğraflarını otomatik olarak grupluyor.

İstenilen kişinin ismi etiketlenerek aynı isimle ilgili tüm fotoğraflara kolayca ulaşabilen lifebox, kullanıcıların seçtikleri kişi ile yeni çektikleri tüm fotoğrafları da otomatik olarak daha önce belirlenmiş albüme ekliyor. Fotoğraf / videolar için otomatik yedekleme imkanı da sunan lifebox, rehber yedekleme ve fotoğraf düzenleme gibi özellikler de sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.