Puhu TV'nin yeni dizisi: Dip

Puhu TV yapımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şahsiyet'in ilk 3 bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerin gözü şimdi de Dip'te. 
Puhu TV'nin yeni dizisi: Dip

Puhu TV yapımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şahsiyet'in ilk 3 bölümünün yayınlanmasının ardından izleyicilerin gözü şimdi de Dip'te.  Baş rollerinde İlker Kaleli ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Dip'in konusu oldukça ilgi çekici. Senaryo İstanbul Emniyeti’ne bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir'in, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, bilim kadını olan Bilge’yi bulmasıyla başlıyor.

Hikaye ilk bakışta Netflix'in MindHunter yapımını akla getiriyor. Yine de ortaya çıkan fragmanların Dip'i bir çok yapımdan farklı kıldığını söylemek mümkün. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli ve Neslihan Atagül'ün yanı sıra Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe ve Can Gox da yer alıyor.

Ocak ayından itibaren sosyal medyada iletişimine başlanan Dip'in fragmanları ise geçtiğimiz haftalarda paylaşıldı. Şimdiye kadar Fi ve Şahsiyet'te Ay Yapım ile çalışan Puhu TV, bu projede TMC ile ilerliyor. 30 Mart'ta yayına girecek olan Dip ile birlikte Puhu TV ilk defa aynı anda iki dijital diziye ev sahipliği yapmış oluyor. Fi'de yakaladığı ivmeyi yeni yapımlarıyla devam ettirecek gibi görünüyor. Osman Sonant'ın da ropörtajında belirttiği gibi yapımcıların dijital dizilere olan ilgisinin arttırdığını görüyoruz. Dijital içerik yayıncılığı konusundaki gelişmeleri hep beraber izleyip göreceğiz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.