Oyunlaştırılmış mobil marka tanıtım platformu: Epixel

Oyunlaştırılmış mobil marka tanıtım platformu: Epixel

Sloganlar ile markaları eşleştirmenizi isteyen bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkan Epixel, oyunlaştırılmış mobil marka tanıtımı üzerine odaklanıyor. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Burak Çaplı tarafından kurulan Epixel, kullanıcılarına ödüller de dağıtıyor.

Kullanıcılarının oyun içindeki performanslarını yapay zeka ile takip ederek çeşitli raporlar hazırlayan Epixel, kullanıcıların tüketim alışkanlıklarını ve bu alışkanlıklardaki değişimlerini, markaların başarılı/başarısız reklam kampanyalarını, marka içi ürün tanınırlık oranlarını, reklam bütçesi ve verimlilik grafikleri gibi verileri markalara sunuyor.

5 bin TL nakit ödül dağıttı

Axe ve Unilever gibi markalar ile çalışan Epixel, markalara veri ile birlikte, onların tanınırlılığını artırmaya ve tüketicilerle bağlarını güçlendirmeye yönelik oyunlaştırılmış reklam çözümleri sunmaya yönelmiş durumda. Aktif durumda olduğu yaklaşık 3 ay içinde toplamda 5 bin TL nakit ödül dağıtan Epixel, Epixel : Robin Han Efendi isimli bir mobil uygulama üzerinden kullanılabiliyor.

Hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda olan Epixel : Robin Han Efendi, yukarıda da belirttiğimiz üzere sloganlar ile markaları birleştirmenizi amaçlıyor. Her slogan için 3 seçme hakkı tanıyan uygulama, 10 kişilik bir ekibe sahip.

Ülke genelinde 20’den fazla üniversitede temsilcisi bulunmakta olan Epixel : Robin Han Efendi, Türkiye’de hizmet veren 497 farklı markanın tanıtımını gerçekleştirerek, uygulama üzerinden günde 10 binden fazla etkileşime ulaştı. Kullanıcılar tarafından en fazla doğru bulunan 5 marka ise Ülker, Pınar, Vakıf Bank, Renault ve OMO.

Ülker’in de tüketiciler tarafından en çok bilinen ürünü ise Çizi. Uygulamanın tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından eksikleri olduğunu da belirtelim. Dilerseniz Epixel : Robin Han Efendi uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.