Sosyal medyada hikaye oluşturmak için yeni platform: EmbedStories

Sosyal medyada hikaye oluşturmak için yeni platform: EmbedStories

Son dönemde her platformda karşımıza çıkan hikayeler özelliğinin Google'a da AMP Stories adı altında geldiğini ve ülkemizde de kullanılmaya başladığını daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Her ne kadar görsel anlatımla kitlelere ulaşmak daha kolay olsa da bunu yapmanın da belirli zorlukları olabiliyor. Yeni bir platform olan EmbedStories ise bunu kolaylaştırmayı hedefliyor. Hikayeleri Instagram'ın ötesine taşıyarak, onlara yeni bir soluk getirme amacında olan EmbedStories, Instagram ötesine erişimlerini genişletebilen, bunları AMP hikayesine dönüştüren ve herhangi bir web sitesinde gerçek zamanlı olarak yayınlayabilen Instagram öyküleri için bir platform.

Kullanıcıların zorlu çalışmalarını ve hikayelerini daha geniş bir kitleye ulaştırmasına, hayata geçirdikten sonra yeniden kullanmasına olanak sağlayan platform, Instagram hesaplarına ve dijital pazarlama ajanslarına öykülerini sunma, onları web sitelerinde gösterme, tanıtım etkinlikleri için kullanma amaçlarıyla AMP hikayeleri oluşturuyor.

EmbedStories kullanarak yapabilecekleriniz ise şunlar:

  • Birden çok Instagram hesabını bağlayıp, oradan hikayeleri almak
  • Hikaye yaratıp arşivlemek
  • Herhangi bir web sitesindeki hikayeleri görüntülemek için sınırsız widget kullanmak
  • Çoklu düzenlerden ve çeşitli kişiselleştirme seçeneklerinden seçim yapmak
  • Instagram hikayelerini alışverişe uygun hale getirmek
  • Hikayeleri AMP biçimine dönüştürmek

Platformdan iyi bir şekilde yararlanmak için en az 19, en fazla 99 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. EmbedStories'in ücretsiz versiyonunda ise yapılabilecekler gerçekten sınırlı. Her ne kadar kullanışlı bir uygulama olsa da TL karşılığını düşününce epey bir miktarı gözden çıkarmak gerekiyor. Belki ilerleyen zamanda muadilleri artınca fiyatı da düşebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.