Unilever’den B2B online sipariş sistemi: Sipariş Direkt

Unilever’den B2B online sipariş sistemi: Sipariş Direkt

Günümüzün en önemli firmalarından biri olan UnileverB2B online sipariş sistemi ile karşımızda. Sipariş Direkt adındaki online sipariş sistemi için NGN Cloud ile iş birliğine giden Unilever, tüm distribütörlerin siparişlerini web sitesi üzerinden alarak en hızlı şekilde varolan müşterilerine ulaştırılmayı hedefliyor.

Sipariş süreçlerini hızlandıracak

İş süreçlerinde verimlilik sağlamayı amaçlayan Galata Projesi kapsamında meydana getirilen Sipariş Direkt, siparişinizi direkt tedarikçisine verebileceğiniz, kolay erişilir bir satış platformu olarak hizmet veriyor. Gıda, kişisel bakım ve ev bakım alanlarında ürünler sunacak olan Sipariş Direkt, sipariş süreçlerini hızlandıracak.

Oldukça kolay bir şekilde kullanılabilen Sipariş Direkt’i kullanmak için öncellikle üyelik başvurunuzu gerçekleştirmeniz, başvurunuzun onaylanması ve kayıt işleminizin gerçekleşmesi gerekiyor. kayıt işleminiz gerçekleşsin. Kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra ürünlere ve kampanyalara göz atabilirsiniz.

Sonrasında ise sipariş vermek istediğiniz ürünleri alışveriş sepetinize ekleyerek siparişinizi onaylamanız gerekiyor. Siparişlerinizin durumunu ise Hesabım menüsü altında her yerde kolayca takip edebilirsiniz. Kısacası Unilever ile çalışan bir firma ya da Unilever ile çalışmak isteyen bir firmaysanız Sipariş Direkt’i kullanarak direkt olarak distribütörden sipariş verebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.