İsim değiştirerek Proofstack olan Copyrobo'nun yeni yol haritası

İsim değiştirerek Proofstack olan Copyrobo'nun yeni yol haritası

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında blockchain teknolojisiyle telif hakkı korumasına odaklanan yerli girişim Copyrobo’dan sizlere bahsetmiştik. İsim değiştirerek yola Proofstack markası ile devam eden girişim, platformuna yeni özellikler de ekledi.

Copy-right Robot’tan türetilen Copyrobo ismini hizmetlerinin çeşitlenmesi ve platformuna ekleyeceği yeni özellikler nedeniyle değiştiren girişim, Proofstack isminin en fazla sayıda yasal delil sağlama noktasında fark yaratan özelliklerini öne çıkaracağını düşünüyor.

Yerli ve yabancı şirketlerin Türkiye ve diğer ülkelerdeki yerel yasalarla uyumlu tespitlendirmek istedikleri belgeler ve varlıklar için hizmetlerini kullanmaları girişimi değişime iten en önemli ekenlerden. Proofstack markası için proofstack.io alan adını alan girişim, Copyrobo’da hesabı olan tüm kullanıcılara aynı kullanıcı adı ve parolalarıyla Copyrobo hesaplarına Proofstack web veya mobil uygulamaları üzerinden erişim sağlama imkanı da tanıyor.

Blockchain (BTC, ETH, LTC) ve güvenilir sertifika otoritelerini tek bir platform da birleştirerek yasal zaman damgası delillerini Android, iOS ve Web uygulamaları üzerinden saniyeler içerisinde üretebilmeyi başaran Proofstack, özellikle delillerin yasallığı sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor.

Geolocation sosyal ID ve güvenlik imzası

2014 yılında Hasan Kurtuluş ve Av. Kadir Kurtuluş tarafından kurulan Proofstack, ilk etapta telif ve patent konularına odaklansa da yeni eklenen özellikler ile birlikte Geolocation, sosyal ID ve güvenlik imzası gibi konular üzerinde çalışmaya da başladı. Proofstack'in platforma yeni eklenen Enterprise Plan sayesinde eğitim, finans, lojistik ve teknoloji gibi sektörler tarafından kullanılmaya da başlandığını da ekleyelim.

Günümüzün online noteri olarak konumlanmak isteyen Proofstack, varlık transfer merkezi ve blockchain teknolojisinin yasallığına ilişkin alt yapı sağlayıcısı olmak gibi bir amacı da var. Yakın zamanda ICO yapmayı hedefleyen Proofstack, yapılacak ICO ile dünyada gerçek anlamda işlemlerde kullanılabilecek kripto parasını kullanıma sunacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.