Bitcoin Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bobby Lee, 28 Mart'ta Blockchain Venture Summit'te

Bitcoin Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bobby Lee, 28 Mart'ta Blockchain Venture Summit'te

Merkezi Çin’de olan dünyanın en büyük kripto para borsalarından BTCC’nin kurucu ortaklığını ve yöneticiliğini yapmış, şu an Bitcoin Vakfının yönetim kurulu üyesi aynı zamanda litecoinin yaratıcısı Charlie Lee’nin abisi Bobby Lee, kripto para ekosistemi ile ilgili fikirlerini ve bu sektörd ki gelecek projelerini bizimle paylaşmak için İstanbul’da olacak.

Hazır yakalamışken Çin’in kripto para düzenleme girişimlerinin ne aşamada olduğunu, ülkeden kovulmak üzere olan kripto para madencilik operasyonlarının nasıl bir hasar önleme planları olduğunu da öğrenme şansımız olabilir. Kariyerine Silikon Vadisinde Yahoo’da çalışarak başlayan Lee, BTCC’yi kurmadan önce Walmart’ın Çin’deki e-ticaret platformunun Teknoloji Başkan Yardımcılığı görevini üstleniyordu.

Geçtiğimiz kasım ayında Reddit üzerinden AMA düzenleyen Lee, BTCC’nin madencilik operasyonları ve SegWit adaptasyonları ile ilgili soruları yanıtlamıştı. Bitcoin ve diğer kripto paraları, madencilik operasyonlarının geleceğini ve kripto para ekosistemini Bobby Lee’den dinlerken sizde bize katılın. Bu arada erken kayıt fırsatını da kaçırmayın ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.